تاریخ : دوشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۳ Monday, 27 May , 2024
1

بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

  • کد خبر : 687
  • 16 دی 1401 - 9:35
بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

بریم سراغ روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده مثل رستوران ها . دو سراشپز برامون توضیح می دهند که چطور یک سیبزمینی عالی درست کنیم دستور العمل سرآشپز اول : بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدیم. این کار باعث می شود […]

بریم سراغ روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده مثل رستوران ها . دو سراشپز برامون توضیح می دهند که چطور یک سیبزمینی عالی درست کنیم

دستور العمل سرآشپز اول :

بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع میشود دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود. البته بیماران باید در این زمینه و مصرف و یا عدم مصرف سیب زمینی سرخ شده با پزشک خود مشورت کنند .

نکته مهم اینکه برخی عادت دارند شب تا صبح سیب زمینی را درون آب بگذارند به نظر من این کار را نکنید چون دیگر چیزی از مواد غذایی آن باقی نمی ماند

۱- بعد از یکی دو ساعت در قابلمه ای آب را جوش بیاورید و زمانی که آب جوش آمد، سیب زمینی ها را در آن بریزید. انگار که می خواهید آنها را مثل برنج آبکش کنید. نکته مهم اینکه بیشتر از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو درون آب جوش نباشند وگرنه له می شوند.

۲- بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو آبکش میکنیم و روی آن آب سرد می ریزیم می گذاریم آب ان حسابی برود در این فاصله روغن رو داغ می کنیم بهتر است برای سرخ کردن موادی از این دست که باید در روغن فراوون سرخ بشوند، از شیر جوش کوچیک استفاده شود، مقدار روغنی رو که قراره توی یه ماهیتابه بریزید و پخش بشود را توی این شیر جوش بگذاریم تا ارتفاع روغن بالا بیاد.

روغن که حسابی داغ شد سیب زمینی ها رو خیلی با حوصله توی روغن می چینیم نباید روی هم به باشند وگرنه خوب سرخ نمی شوند.

-٣می توانید این سیب زمینیها رو در کنار سوسیس سرخ کرده، میل نمایید.

درست کردن این سوسیس خوشمزه هم که باید از آنها در سبد غذایی مون به ندرت استفاده کنیم هم که خیلی آسونه سر هر سوسیس رو به دو قسمت تقسیم میکنیم با چاقو یه + روش میزنیم و دوباره در کنار هر ضلع برش دیگری ایجاد می کنیم. وقتی که داریم سرخ می کنیم، سر سوسیس ها رو زیر روغن میکنیم کم کم گل از گل سوسیس ها باز می شود.  یه دونه سیب زمینی خام رو پوست می گیریم و از زیرش یه جوری برش می زنیم که صاف روی بشقاب بایستد. سپس ها رو با وسیله خلال دندون روی سیب زمینی خام قرار می دهیم اطرافش رو هم که سیب زمینی سرخ کرده می ریزیم.

نکات مهم :

آنچه که بر همگان واضح و مبرهن است این است که از تمام دستورات بر می آید که سیب زمینی را قبل از سرخ کردن قدری بپزیم. همه راز ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده، همین است و بس! اگر سیب زمینی ها را خلالی درون آب جوش بریزیم ۵ دقیقه کافیه اگر از اول درسته بذاریم بپزه ۲۰ دقیه کافی است. بقیه کارها، ریزه کاریه.

دستور العمل سرآشپز دوم :

مرحله اول؛ بلانچ کردن سیب زمینی

برای این‌که سیب‌زمینی ترد و پفکی و خوشمزه رستورانی درست کنید باید ابتدا سیب‌زمینی‌ها «بلانچ» کنید. برای بلانچ کردن ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به اندازه بزرگ و به قول عامه مردم «دراز» خلال کنید و سپس بلانچ کنید. بهتر است قطر سیب‌زمینی‌ها کم نباشد و کمی ضخیم باشند (قطرشان کمتر از یک سانتی‌متر نباشد).

روش بلانچ کردن به این ترتیب است که در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و سپس به مدت یک دقیقه سیب‌زمینی‌ها را در آب جوش بیندازید. بعد از یک دقیقه بلافاصله سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد بریزید و آبکش کنید.

مرحله دوم؛ اضافه کردن ادویه به سیب‌ زمینی‌ها

بعد از آبکش کردن سیب‌زمینی‌ها را با نمک و فلفل‌های مورد علاقه‌تان مزه‌دار کنید. در واقع ادویه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی همان نمک و کمی هم فلفل قرمز یا سیاه است که می‌توانید فلفل را هم حذف کنید.

مرحله سوم؛ سرخ کردن سیب زمینی

حالا در دستگاه سرخ‌کن یا در یک ماهیتابه گود یا قابلمه با روغن داغ فراوان سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید. سیب‌زمینی به این سبک بسیار ترد و خوشمره و طلایی و البته مغز‌پخت می‌شود.

لینک کوتاه : https://search360.ir/?p=687

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آمورشگاه حسابداری شهر ری آموزش حسابداری در دماوند آموزش حسابداری در فیروزکوه آموزشگاه حسابداری در بابلسر آموزشگاه حسابداری در رباط کریم آموزشگاه حسابداری در شهریار آموزشگاه فنی و حرفه ای در دماوند ادرس دکتر مسعود صیادی اموزش انیمیشن سازی اموزش تری دی مکس اموزش حسابداری در رباط کریم اموزش فنی و حرفه ای اموزشگاه حسابداری در اسلامشهر اموزشگاه فنی و حرفه ای اصفهان اموزشگاه کورل دراو اصفهان اموزشگاه گرافیک اصفهان اینستاگرام دکتر مسعود صیادی بهترین آموزشگاه حسابداری اسلام شهر بهترین آموزشگاه قیروزکوه بهترین آموزشگاه کامپیوتر شهرری بهترین دوره حسابداری در دماوند بهترین دوره حسابداری در شهریار بهترین شیرینی فروشی اصفهان بهترین کیک تولد اصفهان بهترین کیک فروشی اصفهان بهترین گل فروشی در اصفهان تری دی مکس حرفه ای دوره حسابداری در اسلام شهر دوره حسابداری در بابلسر دوره حسابداری در رباط کریم دوره حسابداری در شهریار دوره حسابداری در فیروزکوه دوره حسابدرای در هرمزگان و بندر عباس دوره معماری دوره کورل دارو اصفهان مدل سازی در تری دی مکس مطب دکتر مسعود صیادی کلاس حسابداری در اسلام شهر کلاس حسابداری در بابلسر کلاس حسابداری در هرمزگان و بندر عباس گل فروشی با قیمت مناسب اصفهان یادگیری کورل دراو

You cannot copy content of this page